Over ons

Naast private, short en zakelijke lease houden wij ons bezig met onderhoud en reparatie van uw auto, bedrijfswagen, caravan, camper, paardentrailer, vouwwagen en aanhangwagen. Ook voor het leveren en monteren van bedrijfswageninrichting bent u bij ons op de juiste plek, daarnaast verhuren wij aanhangwagens en bedrijfsauto’s en sinds kort zelfs een koelaanhangwagen

APK, uitlijnen (2 en 4 wiel), automatische versnellingsbak spoelen, airco onderhoud/reparatie en schadeherstel (incl. ruitschades) kunnen wij allemaal voor u uitvoeren. Het uitlezen van uw auto of bedrijfswagen kunnen wij eveneens voor u verzorgen.
Tevens hebben onze monteurs cursussen gevolgd voor het werken aan EV-voertuigen.
Daarnaast leveren en bouwen wij Bearlock versnellingsbaksloten in, leveren en bouwen wij fietsendragers op en het leveren en monteren van schotelsystemen kunnen wij voor u verzorgen.

Wij verzorgen overschrijving, vrijwaring, export en schorsing van voertuigen allemaal in eigen huis, dit is mogelijk dankzij onze RDW-erkenning en doordat wij erkend Kentekenloket zijn.

Wij zijn ook het adres als het gaat om het verzorgen van NEN-keuring van elektrisch gereedschap, trappen, ladders, steigers en valbeveiliging.

Wij zijn volledig merk-onafhankelijk wat ons veel vrijheid biedt en wij werken nauw samen met dealers in de regio zodat we altijd de juiste service kunnen bieden.

We zijn daarbij altijd bereid om voor u op zoek te gaan naar een passend voertuig mochten we deze zelf niet hebben, hierbij maakt het niet uit of u wilt leasen of kopen we kunnen u altijd van dienst zijn.

Ook zijn wij energie-neutraal, ons pand wordt verwarmd doormiddel van een Pelletkachel en onze energievoorziening wordt verzorgd door de zonnepanelen op ons pand.

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Afspraken buiten openingstijden zijn op aanvraag mogelijk.
In alle vakanties werken wij, soms met verminderde bezetting, gewoon door.

Mocht u meer informatie willen hebben of kennis willen maken, de koffie, thee e.d. staat altijd klaar.
Tevens is het in de toekomst mogelijk om uw EV-voertuig bij ons op te laden.

Private Lease inclusief: